tisdag 12 oktober 2010

Free flow champagne brunch på Ritz Carlton

Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva. Yummie.


Creme brulee, chokladfondant, bärmousse

Fritt flöde av Moet

Ostron i massor, ål, gåslevermousse

Hummer så nykokt att den serverades ljummen. Frossa!

Sashimi, räkor, krabba, musslor

En nyhalstrad pilgrimsmussla kanske? Eller sparris i tryffelcreme?




Alexandras bord

Sushibordet

Chokladfontän

Macrooner, mangomousse, vanij- och nougatbakelse

4 kommentarer:

  1. Helt sinnesjukt!!'
    Jag vill med
    Jag vill med
    Jag vill med
    Jag vill med

    SvaraRadera
  2. Men herrejisses, gud vilken lyxig lycka!

    SvaraRadera
  3. Fan vad jag är avundsjuk!!!! Kan ha börjat med inledningen i form av Champagne.....
    Kram Li

    SvaraRadera
  4. Helt crazy! Nu ska vi börja med brunch...undra om man får ha free flow champagne i laglandet...Kram, kram

    SvaraRadera