| Creme brulee, chokladfondant, bärmousse |
| Fritt flöde av Moet |
| Ostron i massor, ål, gåslevermousse |
| Hummer så nykokt att den serverades ljummen. Frossa! |
| Sashimi, räkor, krabba, musslor |
| En nyhalstrad pilgrimsmussla kanske? Eller sparris i tryffelcreme? |
| Alexandras bord |
| Sushibordet |
| Chokladfontän |
| Macrooner, mangomousse, vanij- och nougatbakelse |
Helt sinnesjukt!!'
SvaraRaderaJag vill med
Jag vill med
Jag vill med
Jag vill med
Men herrejisses, gud vilken lyxig lycka!
SvaraRaderaFan vad jag är avundsjuk!!!! Kan ha börjat med inledningen i form av Champagne.....
SvaraRaderaKram Li
Helt crazy! Nu ska vi börja med brunch...undra om man får ha free flow champagne i laglandet...Kram, kram
SvaraRadera